pročitaš kaj te zanima, nije potrebno čitati baš sve. osim toga ja mislim da je ovo dobra ideja, a ne
da smo raštrkani na sve strane.
pročitaš kaj te zanima, nije potrebno čitati baš sve. osim toga ja mislim da je ovo dobra ideja, a ne
da smo raštrkani na sve strane.
ja sam uvjek mislio da je problem kad te nema 2 dana na forumu i onda dođes i nemas sta procitati.....
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
meni je problem sto skoro niko nista ne pise pametno pa onda iz dosade moram tjerat zajebanciju di god mi nesto padne napamet,..al eto u sat vremena padne nekad po 5-6 postova,..aa nekad ima dana kad u pol sata se u nekoj temi ispise 15 stranica (npr m5 ili 518..modelatori,..bageri,.garaze)
life is too short to drive 4 cilinder
volim proc sve jer me dosta toga zanima, dok procitas naziv teme ne znas dosta toga o tome dok ne otvoris...
pa otvorim...
mogu ja ne doc na forum i ne otvarat ga ali.... onda mi ostaje problem sa googlom
smeta me da tko god googla moze citat sta se pise po forumu, cak i da promjenis ime i prezime ostaje u googlu trajno u trazilici...
osobno ne zelim da netko tko nije clan foruma da cita sta sam pisao i da gleda slike mojeg auta...
imao sam neugodnosti preko interneta, cak sam isao prijavit na policiju... smeta me to kad te netko kod googlovanja ima citat i gledat nesto sto zelis da ne ide svukud...
ili da se dopusti brisanje profila clanova uz uvijet da ostaju postovi al da pise guest je pisao...
ili da forum bude zatvoren za non usere.. da uopce ne mogu citat ista ako nisu registrirani... pa ja necu posjecivat forum
Neregistrirani korisnici mogu gledati samo oglase.
S tim da je ime i prezime korisnika zaštićeno, ne piše mu ime i prezime nego su stavljene zvijezdice, tako da se ne moraš bojati.
Ma da ima registriranih i to dosta koji se nisu predstavljali, a rade recimo u policiji pa nas prate
Šalu na stranu... Otkad je forum spojen, ne mogu staviti više videa sa Youtubea u jedan post, mogu samo jedan stavit po postu, a to mi se ne isplati.
svaka cast administratorima, neregistrirani ljudovi ne vide ime i prezime clanova,
evo pitanje, jel se moze promjenit nickname?